76 allotjaments turístics opten als III Premis Gironins d’apartaments i vil.les de vacances

76 allotjaments turístics opten als III Premis Gironins d’apartaments i vil.les de vacances

76 allotjaments turístics, que formen part de l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA), s’han inscrit per participar als III Premis Gironins d’Apartaments i Vil·les de Vacances que convoca l’entitat amb un doble objectiu. D’una banda, mostrar la diversitat i l’excel·lència del sector. I, de l’altra, reconèixer els allotjaments que contribueixen a fer créixer un model de turisme de qualitat a les comarques gironines. Els premis també estan destinats a posar en valor la professionalitat dels propietaris i gestors d’aquest tipus d’allotjament turístic que treballen per fer del sector un referent de qualitat. Es tracta d’uns guardons  únics a l’Estat i estan inspirants en els prestigiosos Holiday Home Awards de l’European Holiday Home Assotiation ( EHHA) que se celebren a Brusel.les.

L’acte d’entrega dels premis tindrà lloc dimarts que ve, dia 30 de novembre a les 18h, a la sala de Graus de la Facultat de Turisme de la UdG.  Es comptarà amb parlaments de les autoritats i de la presidenta de l’ATA Esther Torrent.

Els premis, que l’any passat no es van convocar a causa de la crisi sanitària de la Covid-19 que va afectar de forma considerable al sector, es divideixen en nou categories: Millor allotjament turístic de Ciutat; Millor allotjament turístic de Platja; Millor allotjament turístic de Pobles d’Interior i Pirineu; Millor allotjament turístic per a Famílies; Millor allotjament turístic Sostenible; Millor allotjament turístic Accessible; Millor allotjament turístic amb accés a Mascotes; Millor allotjament turístic Adaptat a Turisme Esportiu; i Millor allotjament turístic d’Arquitectura i Disseny.

Un jurat d’experts format per representants de la Facultat de Turisme de la  Universitat de Girona  s’encarrega de seleccionar, per mitjà de votacions, els guanyadors d’aquesta tercera edició.

També hi haurà la ponència “Núria Picas, una vida” a càrrec de l’atleta especialitzada en curses de muntanya Núria Picas que serà un relat en primera persona basat en la  mentalitat positiva i força de voluntat per arribar a un somni.

L’acte serà conduit per la periodista i comunicadora Elisabet Carnicé.

Click here to change this text

Leave a Reply

Your email address will not be published.