Apartaments i vil·les de vacances per a totes les butxaques. De què depèn el preu?

Apartaments i vil·les de vacances per a totes les butxaques. De què depèn el preu?

Vacances per a totes les butxaques

Ja és primavera, fa bon temps, les flors floreixen i comença a fer calor. Deixem darrere l’hivern  i el teu cap ja pensa en les vacances d’estiu. Des d’ATA t’aconsellem en com escollir bé un apartament o una vil·la. Perquè sempre es poden estalviar diners si saps seleccionar bé.

Així doncs, de què depèn el preu dels apartaments i les vil·les?

–    En primer lloc, el preu de l’immoble varia en funció de la capacitat de l’apartament o vil·la; no és el mateix dues persones que vuit. Escull i reserva ajustant-te a les persones que sou.
–    En segon lloc, del tipus d’immoble que vols llogar; varia en funció de si és un apartament, una vil·la, de l’equipament (com per exemple si disposa de piscina), la proximitat al mar, a l’estació d’esquí, al centre o punts d’interès.
–    En tercer lloc, de la durada de l’estada; quants més dies hi estiguis, en la majoria dels casos el preu és millor, no és el mateix una tarifa de cap de setmana que una estada de set nits, comparativament.
–    En quart lloc, si t’hi allotges en temporada alta, temporada mitja o baixa; per exemple a la costa, l’estiu és temporada alta i els millors preus els trobaràs a la primavera i a la tardor. A la muntanya  ho és a l’hivern i amb millors preus a l’estiu. A la ciutat tenim oferta tot l’any; pots trobar molts bons preus evitant ponts i temporada d’estiu.
–    En cinquè lloc,  de si té algun servei extra com la neteja de l’immoble, el pàrquing, connexió Wi-Fi, per dir alguns exemples. Tot depèn de les opcions que hi hagi disponibles.

Però no tot va en funció de la casa, l’estació de l’any, o els serveis que ofereix. Sabies que un mateix apartament pot costar-te molt car? Sovint ens deixem portar per ofertes molt econòmiques que generalment trobem mitjançant portals de reserva. Alerta! Et pots trobar amb que estàs llogant un apartament il·legal o un apartament que no existeix.

En qualsevol publicitat has de visualitzar el seu número de legalització, si el llogues a Girona l’identificaràs amb les sigles HUTG o AT seguit d’una numeració, i si tens dubtes en aquests links HUTG AT podràs visualitzar que realment està legalitzat. No series el primer que arriba a la destinació i es troba amb un apartament o vil·la inexistent. En aquest cas llogar massa barat és igual a pagar doble o molt més car. Al nostre web t’assegurem al 100% tranquil·litat.

No facis que un apartament massa econòmic et surti car!

Click here to change this text

Leave a Reply

Your email address will not be published.