L’ATA col·labora amb Creu Roja Joventut en la recollida de joguines

L’ATA col·labora amb Creu Roja Joventut en la recollida de joguines

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava- Pirineu de Girona (ATA), impulsa aquest any, per primera vegada, una campanya solidària de Nadal que posa l’atenció en el dret dels infants. És per això que l’entitat ha decidit col·laborar  en la campanya de recollida de joguines per a infants en situació de vulnerabilitat que organitza Creu Roja Joventut.

L’Associació posa a disposició les seva seu a Girona com a punt de recollida de les joguines i, a més, ha acordat destinar-hi el 0,7% del pressupost anual de l’entitat.

En la campanya també hi participen, recollint joguines a les seves instal·lacions, els associats a ATA: Immo Cala Marquesa, de Begur i Calella de Palafrugell; k3homes, de L’Escala;  Immobiliaria Comangau, de Begur , Ceigrup Torrent, que té oficines a Torroella de Montgrí, Pals i l’Estartit; i Vacances Costa Brava, de l’Escala.

L’ATA especifica que les joguines han de ser noves, no bèl·liques; i, en el cas de les joguines sexistes, explica que es repartiran tant a nens com a nenes. A més, han de ser sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. Segons l’Associació, les joguines no han d’estar embolicades amb paper de regal ja que Creu Roja Joventut les revisarà abans d’entregar-les als infants.

L’objectiu de la campanya de Creu Roja Joventut és arribar  a 3.000 infants a les comarques gironines.

És la 27 campanya de recollida de joguines que porta a terme l’entitat amb la voluntat de que tots els infants de les comarques gironines tinguin una joguina nova . Una de les principals característiques de  la iniciativa és que es realitza de manera simultània a tot el territori català amb el lema “Els seus drets en Joc”.

La campanya té l’objectiu de garantir, un any més, el dret dels infants al joc i també es pretén sensibilitzar la població sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament de la infància, i amb la voluntat de donar visibilitat, reivindicar i garantir els drets i deures de la infància. La campanya també pretén sensibilitzar sobre el dret dels infants a jugar i  el valor educatiu del joc, ja que s’emmarca en el projecte “Joguina Educativa”, que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any.

Click here to change this text

Leave a Reply

Your email address will not be published.