L’ATA obre la convocatòria per participar als III Premis Gironins d’Apartaments i Vil·les de Vacances

L’ATA obre la convocatòria per participar als III Premis Gironins d’Apartaments i Vil·les de Vacances

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA) ha obert la III convocatòria per participar en els Premis Gironins d’Apartaments i  Vil·les de Vacances que tenen per objectiu mostrar la diversitat i l’excel·lència del sector, i reconèixer la professionalitat dels propietaris i gestors d’aquest tipus d’allotjament turístic. Es tracta d’uns guardons  únics a l’Estat i estan inspirants en els prestigiosos Holiday Home Awards de l’European Holiday Home Assotiation ( EHHA) que se celebren a Brusel.les.

Els premis, que l’any passat no es van convocar a causa de la pandèmia, es divideixen en nou categories i el termini per presentar la inscripció acaba el 17 de setembre. La convocatòria està oberta als associats a l’entitat.

Les categories a les quals es poden inscriure són: Millor allotjament turístic de Ciutat; Millor allotjament turístic de Platja; Millor allotjament turístic de Pobles d’Interior i Pirineu; Millor allotjament turístic per a Famílies; Millor allotjament turístic Sostenible; Millor allotjament turístic Accessible; Millor allotjament turístic amb accés a Mascotes; Millor allotjament turístic Adaptat a Turisme Esportiu; i Millor allotjament turístic d’Arquitectura i Disseny.

Un jurat d’experts format per representants de la Facultat de Turisme de la  Universitat de Girona  seleccionarà, per mitjà de votacions, els guanyadors d’aquesta III edició. La informació dels premis es pot consultar al web dATA.   L’acte d’entrega dels guardons està previst que es dugui a terme a la tardor.

 

Foto: premiats edició 2019

Click here to change this text

Leave a Reply

Your email address will not be published.