Beneficis del lloguer d’apartaments turístics

Beneficis del lloguer d’apartaments turístics

Si algun cop t’has allotjat a un apartament o vil·la segur que coneixes tots els seus avantatges però si, pel contrari, aquesta és la primera vegada t’expliquem els cinc beneficis d’escollir el lloguer turístic a Girona, la Costa Brava o el Pirineu.

1 Estalvi en el preu

Llogar un apartament o casa és una opció molt econòmica per les vacances d’estiu o per fer una sortida en Setmana Santa . Si viatges amb la família o amb grup trobaràs que els apartaments i vil·les permeten estalviar més en el pressupost del viatge que si esculls allotjar-te a un hotel.

Sabies que als apartaments i vil·les tothom disposa de dormitori propi dins del mateix espai i no suposa una despesa extra? Doncs sí! Ja que el lloguer vacacional es contracta amb un preu tancat i no es paga per cada persona que ocupi la casa.

També s’estalvien diners al fer servir la cuina per preparar els àpats! Després pots gaudir de millors restaurants, fer més activitats o fins i tot passar-hi més dies de vacances!

2. Comoditat i espai

El millor dels apartaments i vil·les és que tothom pot gaudir del seu espai sense haver de compartir una habitació d’hotel ja que disposen de dormitoris, sala, cuina i alguns cops més d’un bany!

En molts dels apartaments també s’accepten mascotes, així no caldrà separar-se del teu millor amic durant les vacances.

Ah, i a més a més hi ha una gran d’oferta segons les necessitats! Des de primeres files de platja, a escollir si es vol o no wifi, piscina, aparcament i el millor de tot: la rentadora! Un valor afegit super còmode quan l’estada s’allarga més d’una setmana (així podràs rentar i viatjar amb menys equipatge).

3. Llibertat

Els apartaments s’adapten perfectament a les necessitats de les famílies amb nens ja que donen la llibertat de preparar tot el necessari abans de sortir d’excursió!

A més no hi ha franges d’horari per esmorzar i sopar o un temps marcat per mullar-se a la piscina, un apartament s’adapta a les necessitats i hàbits d’una família!

4. Privacitat

En un apartament tothom es pot sentir com a casa i no hi ha protocols d’entrada ni de sortida quan tornes de la platja! Un es pot relacionar quan vulgui amb altres persones o bé estar tranquil.

5. Una experiència autèntica

Les vacances en una vil·la o apartament signifiquen viure amb la gent del poble, així que no seràs només un turista sino un més a la comunitat!

A un hotel sempre hi trobaràs que tot està programat i costa sortir dels seus murs, però si llogues un apartament a la costa, la muntanya o la ciutat coneixeràs el destí com ho fan les gents del lloc!

A més viuràs com ho fan els locals ja que pots sortir directament per la porta al carrer i prendre un bon esmorzar i anar a comprar al mercat! Amb un apartament i vil·la et sentiràs totalment com a casa!

 

Click here to change this text

Leave a Reply

Your email address will not be published.