Beneficis del lloguer d’apartaments turístics

Beneficis del lloguer d’apartaments turístics

Si algun cop t’has allotjat a un apartament o vil·la segur que coneixes totes les seves avantatges però si pel contrari aquesta és la primera vegada t’expliquem els 5 beneficis d’escollir el lloguer turístic a Girona, la Costa Brava o el Pirineu.

1 Estalvi en el preu

Llogar un apartament o casa és una opció molt econòmica per les vacances d’estiu o per fer una sortida en Setmana Santa . Si viatges amb la família o amb grup trobaràs que els apartaments i vil·les permeten estalviar més en el pressupost del viatge que si esculls allotjar-te a un hotel.

Sabies que als apartaments i vil·les tothom disposa de dormitori propi dins del mateix espai i no suposa una despesa extra? Pues si! Ja que el lloguer vacacional és contracta amb un preu tancat i no es paga per cada persona que ocupi la casa.

També s’estalvien molts de diners al fer servir la cuina per preparar els àpats! Després pots gaudir de millors restaurants, fer més activitats o fins i tot passar-hi més dies de vacances!

2. Comoditat i espai

Lo millor dels apartaments i vil·les és que tothom pot gaudir del seu espai sense haver de compartir una habitació d’hotel ja que disposen de dormitoris, sala, cuina i alguns cops més d’un bany!

En molts dels apartaments també s’accepten mascotes per lo que no caldrà separar-se del teu millor amic durant les vacances.

Ah, i a més a més hi ha una gran d’oferta segons les necessitats! Des de primeres files de platja, a escollir si es vol o no wifi, piscina, aparcament i lo millor de tot: la rentadora! Un valor afegit super còmode quan l’estància s’allarga a mes d’una setmana (així podràs rentar i viatjar amb menys equipatge).

3. Llibertat

Els apartaments s’adapten perfectament a les necessitats de les famílies amb nens ja que donen la llibertat de preparar tot lo necessari abans de sortir d’excursió!

A més no hi ha franges d’horari per esmorzar i sopar o un temps marcat per mullar-se a la piscina, un apartament s’adapta a les necessitats i hàbits d’una família!

4. Privacitat

En un apartament tothom es pot sentir com a casa i no hi ha protocols d’entrada ni de sortida quan tornes de la platja! Un es pot relacionar quan vulgui amb altres persones o be estar tranquil.

5. Una experiencia autentica

Les vacances en una vil·la o apartament signifiquen viure amb la gent del poble, així que no seràs un turista sino un més a la comunitat!

A un hotel sempre hi trobaràs que tot està programat i costa sortir dels seus murs, però si llogues un apartament a la costa, la muntanya o la ciutat coneixeràs el destí com ho fan les gents del lloc!

A més viuràs com ho fan els locals ja que pots sortir directament per la porta al carrer i prendre un bon esmorzar i anar a comprar al mercat! Amb un apartament i vil·la et sentiràs totalment com a casa!

 

Click here to change this text

Leave a Reply

Your email address will not be published.