Molt bona acollida del networking de l’ATA entre els associats i les empreses del Club Col·laborador

Molt bona acollida del networking de l’ATA entre els associats i les empreses del Club Col·laborador

El networking organitzat per l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA) entre els seus associats i les empreses del Club Col·laborador, que es va dur a terme el dimecres 14 de febrer  al Parc de Recerca i Innovació de la Universitat de Girona,  va tenir una molt bona acollida. La sessió va aplegar una cinquantena de persones en una jornada que tenia per objectiu crear sinergies comercials. A més, va permetre conèixer de primera mà als associats els serveis, productes i avantatges que ofereixen les empreses col·laboradores al col.lectiu de l’entitat.

Es va comptar amb catorze empreses de perfil molt divers. Les companyies que  van participar són: Girokits, PopConnect, Icnea, Net2Rent, GiroConsultors, SegurBnB, Beyond, Apliser, Avantio, Okify, Exclusiva home, Akiles, Roomonitor i 4elements.

Va ser una trobada molt productiva tant per als associats a l’ATA com per a les empreses membres del Club Col·laborador.

La jornada va incloure a l’inici una sessió informativa per tal de conèixer les novetats fiscals i impostos que fan referència al sector turístic de la mà de Giroconsultors, amb una dilatada experiència en aquest àmbit.

Posteriorment es va fer una sessió informativa per posar al corrent als associats de les accions realitzades des de l’ATA i des de Federatur en relació al Decret Llei 3/2023 de 8 de novembre de mesures urgents sobre el règim urbanístic dels HUTs i per explicar l’estratègia futura a seguir. Durant la trobada es van poder resoldre dubtes dels associats en relació a la nova regulació i es van fer propostes per minimitzar l’impacte de la mesura en el sector

Leave a Reply

Your email address will not be published.