Bravitud, la campanya de l’ATA de reforç de la destinació, va vent en popa

Bravitud, la campanya de l’ATA de reforç de la destinació, va vent en popa

Els números aconseguits des que va començar la iniciativa, a mitjans d’agost, parlen per si sols

Més de 25.000 visualitzacions de l’etiqueta  #Bravitud  i més de 18.000 visualitzacions del centenar de vídeos penjats al compte de Tik Tok de l‘Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona, @atapartmentsgi

I a l’ Instagram de l’ATA, la campanya també està fent furor ja que portem més de 20.000 visualitzacions dels vídeos de Bravitud  al reels d’aquesta xarxa social  i un 42% més d’ interaccions generades.

Uns resultats molt satisfactoris!

Bravitud  és una campanya que més enllà de representar un pas més en l’estratègia de transformació digital de l’Associació,  busca reforçar la destinació i recuperar visitants. I per fer-ho, comptem amb la complicitat dels nostres associats. Aquí us  deixem una mostra, de Rural can Garriga

 

Per aquells que encara no n’hagueu sentit a parlar, us expliquem què és la Bravitud….

És el nou concepte que vam crear i que neix de la unió de les paraules Costa Brava i actitud. El seu objectiu és humanitzar la Costa Brava i, per extensió, tot el territori gironí, i dotar-la de personalitat pròpia. La campanya es va dissenyar partint d’aquest nou concepte amb la idea d’anar construint la seva definició amb l’ajuda  dels nostres associats i dels usuaris de les xarxes socials.

La primera campanya gamificada a TikTok per a una destinació

La iniciativa vol involucrar als propis usuaris  per tal que, a través dels vídeos que van pujant a les xarxes socials amb l’etiqueta #Bravitud, contribueixin a anar definint el nou concepte creat, i per saber també quines són les seves motivacions i  expectatives. Un dels aspectes més innovadors és que la proposta es va plantejar seguint  una estratègia de gamificació per tal que la campanya es visqui com una experiència de joc.

A més, es va crear un domini al web de l’Associació ( www.bravitud.com  ) on es van recollint tots els vídeos que es crean en el marc de la campanya.

La iniciativa compta amb col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, i ha estat dissenyada per Growtur, l’agència i escola especialitzada en Growth Marketing del sector turístic.

 

Click here to change this text

Leave a Reply

Your email address will not be published.