Quina és la millor època per reservar el teu apartament?

Quina és la millor època per reservar el teu apartament?

Ja s’apropa l’època de Nadal, estar amb la família, menjar torrons, polvorons i d’obrir regals. És aquella època que penses en les vacances, estar tranquil amb els que estimes. Però, segur que no sabies que aquestes dates són les millors per reservar les vacances d’estiu? Doncs sí!!!

No sempre és fàcil poder escollir destinacions i aconseguir les condicions ideals per a nosaltres, però si que pots seguir recomanacions per anar a un bon lloc:

1.- Reserva amb molta antelació, hi ha destinacions que es reserven molt ràpid perquè el turisme que hi va es estranger, aquest està acostumat a fer-ho amb molta antelació. Els nostres Associats recomanen reservar les vacances d’estiu entre desembre i gener. Els turistes estrangers reserven molt més aviat que els nacionals.

2.- Segons un estudi de Trivago, Espanya és el país d’Europa que s’ha reservar abans (entre 4-7 setmanes), per davant del Regne Unit (4-5 setmanes), Alemanya (3-4 setmanes), Itàlia (3-6 setmanes) o França (2-5 setmanes). Per això, si et mous dins del país, és millor planejar aviat les vacances.

3.- Observa les pàgines webs d’agències de viatges i les seves xarxes socials. Normalment treuen ofertes. També pots visitar la nostra secció d’ofertes o fer una cerca en els webs professionals especialitzats amb les millors ofertes del mercat. Sempre recomanem anar a sobre segur i reservar amb professionals de confiança.

4. No miris només una destinació. És millor veure les diferents ofertes disponibles i escollir la que s’adapta més al teu pressupost. Deixa’t assessorar!

5. Important! Assegura’t de que l’apartament o vil.la que estàs reservant estigui degudament legalitzat. Comproveu sempre aquesta dada. A Catalunya, el registre de legalització comença sempre per HUT o AT seguit d’una numeració.

I què millor que poder escollir les teves vacances a la província de Girona. Nosaltres som una Associació amb una oferta de més de 10.000 apartaments i vil.les situades al Pirineu, Interior i Costa Brava. Et podem ajudar a trobar la destinació de la província que més s’adapta a les teves necessitats. I recorda, que el desembre i el gener són els millors mesos per reservar les teves vacances!

 

Click here to change this text

Leave a Reply

Your email address will not be published.