Èxit del networking de l’ATA entre els associats i el Club de Col·laboradors

Èxit del networking de l’ATA entre els associats i el Club de Col·laboradors

El networking de l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA) entre els associats a l’entitat i el Club Col·laborador, que es va dur a terme el passat 7 de febrer a l’Auditori de l’edifici GiroEmprèn del Parc  Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona,  va aplegar una cinquantena de persones en una jornada que tenia per objectiu crear sinergies comercials. Es tracta del primer networking d’aquest 2023. La sessió va permetre als associats conèixer de primera mà els serveis, productes i avantatges que ofereixen les empreses col·laboradores.

La trobada va comptar amb una dotzena d’empreses de perfil molt divers. Les companyies que hi van participar són: Flatio, Proquibsa, Girokits, PopConnect, Icnea, Net2Rent, GiroConsultors, SegurBnB, RamonHernandez+Partners, Tecnitasa, Marmirada, Beyond i TouristCheck.

La jornada va incloure, a l’inici, una sessió informativa per tal de conèixer les novetats fiscals e impostos que fan referència al sector turístic, de la mà de l’assessor fiscal de l’ATA, Ramon Subias, de Giroconsultors , amb una dilatada experiència en aquest àmbit.

Va ser una jornada molt productiva tant per als associats a l’ATA com per a les empreses membres del Club Col·laborador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.