Les opinions dels que s’han allotjat abans que vosaltres són essencials, però alerta!

Les opinions dels que s’han allotjat abans que vosaltres són essencials, però alerta!

És molt important planificar bé un viatge. Podeu estalviar-vos sorpreses, fent una ullada als comentaris que la gent deixa sobre l’apartament turístic. Els comentaris ajuden a donar credibilitat i a reforçar la idea que un té d’un apartament. Quan més comentaris positius i/o negatius, més informació rebem nosaltres d’allò que volem llogar. Això sí, hem d’estar alerta!

– Perquè tothom l’interessa saber quines característiques té l’apartament o casa que volem llogar. Disposar d’informació prèvia de l’apartament, com per exemple si hi ha opció de wifi, climatització o equipament, o bé tenir dades de l’entorn, com zones d’oci properes, la distància al mar (potser que no sigui el mateix estar a 100 metres del mar que de la platja), etc. En definitiva, que els comentaris dels anteriors hostes diuen molt de l’habitatge. Us ajuden a escollir el que s’adapta més a les vostres necessitats.

– Perquè tingui un comentari positiu o negatiu no vol dir que sigui fiable. Us heu de guiar per aquell habitatge que tingui més comentaris i que us ajudin a escollir i comparar amb els altres. Però alerta dels comentaris que veieu sospitosos o que distorsionen la realitat.
– Sovint fieu-vos més dels comentaris del amfitrió responent a altres comentaris que un comentari d’un client. Les persones poden crear perfils falsos per tal de desprestigiar un allotjament, però el perfil del amfitrió no pot ser fals.

En resum, els comentaris representen un pes essencial en la qualitat d’una allotjament, però no només heu de valorar les opinions, també heu de valorar les característiques, la ubicació, el que escriu l’amfitrió sobre la casa, les fotografies, etc. Heu de valorar el conjunt de les opinions, que finalment us faran decidir per la millor opció!

Click here to change this text

Leave a Reply

Your email address will not be published.