Webinars formatius d’ATA perquè els apartaments turístics siguin més competitius

Webinars formatius d’ATA perquè els apartaments turístics siguin més competitius

Donar eines en l’àmbit tecnològic al sector dels apartaments turístics perquè sigui més competitiu. Aquest és l’objectiu dels webinars formatius que l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA) organitza per aquest mes de març, en col·laboració amb l’ Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) i l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra de comerç de Girona. Es duran a terme en quatre sessions.

El primer webinar, sota el títol “Programa Kit Digital”, està previst per al 8 de març de les 10h a les 11h, i anirà a càrrec de Josep Lara, responsable de l’àrea de Transformació Digital i Noves Tecnologies de la Cambra de Comerç de Girona, i assessor de l’Oficina Acelera Pyme. En aquesta sessió formativa s’explicarà què és el Kit Digital; quins segments se’n poden beneficiar i quins són els requisits que es demanen; com es sol·liciten aquests ajuts; i què cal fer per ser un agent digitalitzador. També es parlarà del que ofereix l’Oficina Acelera Pyme a les pimes i autònoms.

“Intel.ligència artificial en l’atenció al client”, és el nom del segon webinar que es durà a terme el 15 de març de les 10h a les 11h. Anirà a càrrec d’Infoself i abordarà les possibilitats que ofereixen els bots a serveis com WhatsApp, Telegram o a la web, que poden resoldre moltes gestions del dia a dia amb els clients. També poden ser útils en més àrees, com per exemple, per saber què es diu  sobre  l’apartament turístic a la xarxa.

El tercer webinar “Ciberseguretat a l’apartament” anirà a càrrec d’ACS Informáticos i es farà el 22 de març de les 10h a les 11h. Aquesta sessió formativa estarà enfocada especialment a la protecció dels serveis que s’ofereixen als clients com ara la xarxa WI-FI, o els ordinadors per a que hi treballin.

Finalment, “Factura electrònica” serà el darrer dels webinars previstos per aquest mes. Anirà a càrrec de Doceo Software i es durà a terme el 29 de març de les 10h a les 11h. A la trobada s’explicarà què és la factura electrònica, perquè ens simplifica la vida i com es pot fer per adoptar-la.

La formació és un dels pilars bàsics de l’ATA. L’objectiu de l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona és seguir potenciant-la i especialitzant-la atenent les demandes dels seus  associats. L’Associació fa temps que treballa per transformar els sistemes de treball del sector cap a un model més tecnològic, digitalitzat i innovador.

La inscripció cal fer-la a través d’aquest formulari

Leave a Reply

Your email address will not be published.